Artify

BYGG DIN EGEN UNIKE NETTSIDE

FERDIG INTEGRERT MED DIN NETTBUTIKK FRA ARTIFY.NO

SE VIDEO

Lag din egen unike visuelle stil 
og presenter din kunst fra sin aller beste side

Brukervennlig

Å opprette en nettside med vår editor er enkelt, raskt og intuitivt. Hvem som helst kan lage en nettside i løpet av minutter.

Responsive

Alt innhold er responsivt og vil justere seg til hvilken som helst enhet: bærbare datamaskiner, tabletter, Mobiltelefoner og selv google briller og smart-klokker.

SEO

Vi inkluderer full SEO kontroll over innholdet. Samt pent strukturert HTML og side-struktur som gjør at nettstedet ditt laster raskt. Nettsiden er optimalisert for Googles søkeroboter .

Ferdige maler

Når du bygger et nettsted med artify er det som å bygge ting med Lego klosser. Hver blokk er nydelig designet og fungerer godt med andre blokker - noe som gjør prosessen super-moro.

Skalerbar

Du kan bygge en en-ensides nettside , eller 1000-siders . Vårt system støtter de største nettsider , så vel som små. Du har ingen begrensninger.

Visuelt imponerende

Våre maler er designet av erfarne, designere og skaper et meget profesjonelt inntrykk. Dine kunstverk fortjener et profesjonelt visuelt uttrykk.

PRISER

Det vil bli 4 forskjellige prismodeller du kan velge fra. Uansett hvilke modell du velger, vil du få en profesjonell og moderne nettside til en uslåelig pris!  Gjør det selv, eller la oss gjøre det for deg.
NB! Det vil fremdeles være gratis å ha en profil på artify.no. Vi har ingen planer om å endre på det!

Nettside


FRITTSTÅENDE
Hvis du ikke ønsker nettbutikk fra artify.no på din nye nettside, velger du denne modellen.  Du får her en profesjonell og moderne nettside til :

KUN 159,- pr mnd

Ingen bindingstid eller etableringsgebyr!

Nettbutikk


INTEGRERT MED ARTIFY.NO
Design din egen nettside akkurat slik du vil ha den. Vi integrerer din nettside med nettbutikken fra artify.no slik at alle  dine produkter automatisk hentes ut i sanntid.

KUN 249,- pr mnd

Med gjeldende vilkår fra artify.no

For den mindre tekniske


VI GJØR JOBBEN FOR DEG!
Ønsker du ikke å designe din egen nettside/nettbutikk, men vil at vi skal gjøre det for deg? 
Ingen problem!!!  

KUN kr 5900,- 

Pluss månedlig avgift  -  Se vilkår

FOR DEN ETABLERTE KUNSTNER

Denne prismodellen er for deg som ikke ønsker å betale 20% kommisjon til artify.no ved salg av produkter. Kommisjonen settes her helt ned til 5%. Dette inkluderer transaksjonsgebyr (3% til stripe.com betalingsløsning), gratis markedsføring via artify.no, egen nettbutikk på artify.no og din egen nettside m/nettbutikk på ditt eget domene . 

KUN 590,- pr mnd


Vi kjenner ikke til noen andre steder der du kan få tilsvarende løsning til lignende pris. Hva venter du på? Meld din interesse i skjemaet over.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Share by: