NETTBUTIKK

DRØMMER DU OM Å STARTE EN NETTBUTIKK?

Vi gjør drømmen din virkelig!

KONTAKT OSS

ALT DU TRENGER FOR Å LYKKES

Webco AS tilbyr nettbutikk løsninger tilpasset alle type kunder uansett størrelser: fra en liten nettbutikk til et virtuelt kjøpesenter. Nettbutikkene har støtte for mange betalings og frakt alternativer, har full lagerstyring, ubegrenset med produkter, salgsfremmende verktøy og mange andre e-handels løsninger.

På eksisterende nettside


Denne løsningen er for deg som allerede har en nettside, og som ønsker en rimelig men god nettbutikk løsning som kan integreres med eksisterende hjemmeside. Løsningen passer til de aller fleste plattformer. 
Vi hjelper deg!
SE EKSEMPEL

Hjemmeside + nettbutikk


Passer perfekt for deg som ønsker en fantastisk flott designet hjemmeside + en integrert nettbutikk . Når hjemmesiden er ferdig, vil du motta brukernavn og passord til editoren. Her kan du selv fylle på med produkter, legge til nye bilder, videoer, tekster og mye mer ved behov. 
Ingen IT teknisk forkunnskap er nødvendig. 
Det er lekende lett!

Fullverdig nettbutikk


Fullverdig nettbutikk med avanserte funksjoner som f.eks POS, ubegrenset antall produkter, vinn tilbake tapte salg med automatisert e-post utsendelse, flerspråklig, avanserte statistikker og mye mer.

Webco AS er Shopify partner
LES MER

TILPASSET ALLE PLATTFORMER

Med vår nettbutikk kan dine kunder handle raskt, sikkert og med ro i sinnet via sikker betaling. Stadig flere benytter seg av mobiltelefoner og nettbrett når handel utføres på nett. Vi mener at det er helt avgjørende at nettbutikken er like brukervennlig uavhening av enhet. Vi sørger for at det blir lekende lett å handle fra hvor som helst og når som helst! 24/7

KONTAKT OSS

Share by: