Skreddersydd design

SKREDDERSYDD DESIGN

VI HAR GJORT DET ENKELT FOR DEG Å BE OM TILBUD! 
DU MOTTAR PRIS UMIDDELBART!!!
FINN DIN PRIS NÅ!

HVORFOR?

Det finnes mange ferdige maler man kan bruke og tilpasse, men de har sine begrensninger både når det gjelder funksjonalitet og design.
 
En skreddersydd nettside er et håndverk. Hver detalj er nøye planlagt og tilpasset både når det gjelder design og funksjon, og gir deg en unik nettside som ingen har maken til. Hva du står for og hva du kan tilby kommer tydelig frem. Den blir ditt varemerke.

Det å ha profesjonelle hjemmesider er i dag viktig for å lykkes på nett. En hjemmeside forteller noe om hvordan man ønsker å  bli oppfattet som bedrift. Dessuten er nettsiden ofte det første stedet dine kunder møter deg på og rammene bør derfor legges til rette for at dette blir et engasjerende og spennende møte. Dine kunder er i dag på mange forskjellige plattformer (desktop/mobil/nettbrett) og dette åpner opp for nye muligheter for å engasjere dine kunder, noe som krever en oppdatert og tidsriktig nettside.

INTELIGENT DESIGN

Med skreddersydd design gis det blant annet muligheten til å sette opp «autotriggere».  Denne funksjonen sørger for at du kan planlegge innholdet frem i tid, og legge ut tilbud/info/annonser som automatisk vises på ønskede sider til ønsket tid og dato. En trigger kan utløses basert på besøkendes lokasjon, dato og klokkeslett, antall besøk m.m. Autotrigger er en meget nyttig og konverteringsvennlig funksjon dere garantert ikke vil finne hos mange andre tilbydere.

Denne unike funksjonen tenner en gnist av intelligens på din hjemmeside. Du får full kontroll over hva besøkende ser basert på deres fysiske plassering, tidspunkt på dagen, antall tidligere besøk, høytider og mer.
Share by: